Billige hoteller i København

Uanset om du vælger et designerhotel som Bella Sky eller lavprisløsningen Zleep, er en overnatning en overnatning. Leder du efter billige hoteller i København? Vi har samlet en liste over de billigste og holder den løbende opdateret. Herunder finder du dine bedste priser på de københavnske budget-hoteller:

Københavns 4 billigste hoteller

Særligt 4 billige hoteller skiller sig ud:

WakeUp Copenhagen og Zleep er begge lavpris-kæder, hvor du kan få en overnatning fra 3-400 kroner, hvis du bestiller i god tid. Der er penge at spare, hvis du løbende overnatter i form af loyalitetsbonusser. Udover WakeUp Copenhagen og Zleep kan du også være heldig med billige værelser hos:
  • Generator
  • Urban Copenhagen
  • Cabinn Express
  • Rent a Room Copenhagen
og flere.

Hvad får du IKKE med et billigt hotel?

Hvis du vælger et af de københavnske budget-hoteller, kan du sammenligne det lidt med at rejse med lavprisflyselskaber som RyanAir, EasyJet og Wizz Air. Du får flyveturen og hotelovernatningen, men der er også mange ting, du ikke får. Vær derfor opmærksom til mulige ekstra omkostninger til:
  • Morgenmad - Morgenmad er som regel ikke inklusive på de billigste hoteller i København, men kan tilkøbes for 50-100 kr. til en udmærket morgenbuffet
  • Parkering - Hvis du kommer i bil, skal du selv betale for parkeringen. I København er der gratis parkering om natten, men du skal betale mellem 23 og 07 - du skal derfor tidligt op. Brug eventuelt en app som EasyPark eller ParkPark for at gøre betalingen nem.
  • Transport - De billige hoteller ligger nogle gange lidt udenfor byen. Her skal du derfor også betale for transport ind til byen med metro eller S-tog - og det er også en omkostning.
Hvis du herudover ønsker at gøre brug af roomservice, rensning af dit tøj, fitnessanlæg eller lignende, vil det også koste dig ekstra penge.

Bestil tidligt

Jo tættere på din ønskede overnatning du bestiller, jo dyrere er det også - også her minder hoteller og flybilletter meget om hinanden. Hvis du bestiller dagen før du skal bruge hotellet, kommer det derfor også til at koste flere penge. Ideelt bestiller du dit ophold 4-6 uger før, du skal bruge det - her er priserne ikke begyndt at stige endnu.

Flere tips til en billig rejse i København

Hotellet er blot en omkostning, når du rejser i København. Her får du nogle flere tips til en god, men billig tur i landets hovedstad:
  • Rejs så meget med metro og S-toge som muligt. Hvis du har et rejsekort kan du bruge det - hvis ikke kan du købe dags- og ugepas, der lader dig rejse billigt i og rundt i byen. Taxa er dyrt og Uber er væk.
  • Hvis du er turist, kan du købe samlede pas med adgang til haver, museer og meget mere. Du kan fx købe et Copenhagen Card og få gratis transport og adgang til 79 museer og attraktioner.
  • Hvis du vil opleve byen som "de indfødte", skal du have fat i en cykel. Du kan leje en fra cykelhandlere overalt i byen eller bruge en app som DonkeyBike til at leje cykler i hele byen. En cykel koster 90 kroner om dagen. Se mere her.
God tur til København!
Vis filter

Filtere efter type:

Loading results...